SPAANSE LES

Onze school biedt flexibele lessen volledig aangepast aan je behoeften en wensen. We hebben verschillende soorten cursussen en boeken weermee je kan starten, maar je beslist samen met de leraar waar je op wil focussen in de les en voor hoeveel uur per week. We vinden het belangrijk om een ​​verscheidenheid aan werkvormen te bieden, zodat je niet alleen maar werkt met een standaard grammatica boek, maar de leraar zal ook werken met artikels, films, muziek, kranten, ... Of je verlaat het klaslokaal om te oefenen wat je hebt geleerd op straat.
Wij bieden de volgende cursussen aan:

Standaard Cursus

De standaard cursus is beschikbaar voor alle niveaus, groepslessen en individuele lessen. Normaal gesproken bestaat de Standard Group Course uit 20 uur per week, 4 uur per dag elke dag van maandag tot en met vrijdag. Om bij deze cursus aan te sluiten, vragen we om eerst een examen af te leggen, dan kunnen we uw Spaans niveau bepalen. Voor ons is het erg belangrijk dat de studenten bij de groepcursus hetzelfde niveau Spaans hebben.
Heb je groepslessen besteld, maar kunnen we geen groep voor uw niveau vormen? Je hebt geluk: je krijgt privéles ! (3 uur individuele lessen per dag) We zullen niet proberen om u in een groep te plaatsen die niet precies aansluit bij uw niveau. We houden de groepen klein : maximaal 4 studenten per groep.

Individuele lessen kunnen elke dag van de week, inclusief zaterdag en zondag beginnen.

Je kan kiezen hoeveel uur per dag je wil volgen, maar indien mogelijk raden wij u aan minstens 2 uur les per dag te nemen om de lessen effectiever te maken. Er zijn lessen in de ochtend of in de namiddag beschikbaar, naar eigen voorkeur.

Survival Spaans

Deze spoedcursus zal je leren om jezelf zo snel mogelijk uit te drukken met een basiskennis Spaans. De grammatica wordt geminimaliseerd, hoewel bepaalde kennis essentieel is. Het idee is dat je kunt overleven in je eentje in een Spaanstalige omgeving binnen een minimum van tijd; een ideale cursus voor backpackers!

 Wij organiseren diverse activiteiten voor onze studenten :  op dinsdag gaan we iets eten en op donderdag organiseren we een gratis culturele activiteiten zoals een kookles of fruit proeverij (we kopen allerlei soorten fruit op de markt) .
Tijdens je verblijf zal de coördinator 24/7 beschikbaar zijn voor alles wat je nodig hebt, als je ziek wordt, als je iets nodig hebt om te kopen, zal hij je altijd helpen met alles wat je nodig hebt.

Een gratis ophaalservice van het vliegveld is inbegrepen in de diensten.

Prijs

Group lessons  20h  € 105

Private Lessons 20h  € 175